Spaarrente Hypotheekrente
Hoofdpagina van hypotheekrentehulp.nl

Contact

www.hypotheekrentehulp.nl is een initiatief van HomeFinance Financieel Adviesgroep B.V. / HomeFinance B.V. (HomeFinance) uit Bilthoven. Hieronder vindt u enige informatie over ons en onze contactgegevens.

Werkwijze

HomeFinance is zelf geen hypotheekinstelling of hypotheekadvies kantoor. Via deze website kan de bezoeker wel in contact komen met hypotheekinstellingen of hypotheekadviseurs. Op het moment dat de bezoeker hiervoor kiest, wordt hij of zij direct doorverwezen naar de desbetreffende hypotheekinstelling/hypotheekadviseur. De verdere afhandeling komt geheel voor de verantwoording van de betreffende financiële instelling. Vaak ontvangt HomeFinance voor het doorverwijzen een vergoeding van de betreffende instelling / adverteerder. Hierbij moet u denken aan een clickvergoeding (een vergoeding op het moment dat er op een link of commerciele uiting geklikt wordt) of een leadvergoeding (als er op de website van de adverteerder een aktie plaatsvindt zoals het aanvragen van een offerte of afspraak). Voor meer informatie over onze werkwijze, klik hier.

Tonen jullie alle hypotheekproducten?

HomeFinance streeft erna om de vergelijkingen zo compleet mogelijk te maken. Wij tonen echter niet alle hypotheekproducten die aangeboden worden. Wij nemen producten niet op als we de rentes niet kunnen bijhouden omdat de hypotheekinstelling de tarieven niet publiceert. Daarnaast wordt hetzelfde hypotheekproduct soms onder verschillende namen en door verschillende partijen aangeboden (zogenaamde white label spaarproducten). Wij nemen dan meestal alleen de oorspronkelijke aanbieder (de hypotheekinstelling zelf) op in onze vergelijkingen.

Adreswijzigingen en vragen over uw bestaande hypotheek

Indien u een vraag heeft over uw eigen hypotheek of indien u een wijziging door wilt geven in verband met een lopende hypotheek, dan kunnen wij niets voor u betekenen. Wij verzoeken u voor dit soort zaken direct contact op te nemen met uw eigen hypotheekinstelling of tussenpersoon.

Heeft u vragen, opmerkingen, suggesties of fouten ontdekt

De gegevens op hypotheekrentehulp.nl worden dagelijks gecontroleerd. Daarnaast proberen wij de actuele gegevens van zo veel mogelijk relevante hypotheekproducten te tonen. Wij doen er uiteraard alles aan om de gegevens juist weer te geven. Mocht u toch een fout tegengekomen zijn, dan horen wij het heel graag! Ook als u vragen, opmerkingen of suggesties heeft, verzoeken wij u ons een mail te sturen naar info@homefinance.nl.

Adverteren

Wilt u informatie over de mogelijkheden om op deze website of één van de andere websites van HomeFinance te adverteren, dan verwijzen wij u door naar onze adverteerpagina.

HomeFinance Financieel Adviesgroep B.V.
Oranje Nassaulaan 12
3722 JM Bilthoven
tel: 030-7370653
fax: 030-2287281
email: info@homefinance.nl
kvk: 30208095
afm: 12008513

bezoekadres:
Ganzenmarkt 6
3512 GD Utrecht
Veelbezochte pagina's
Hypotheekrente hulp: hypotheken vergelijken
Hypotheekinformatie overzicht
Overzicht laatste rentewijzigingen hypotheken
Overzicht met de belangrijkste hypotheekverstrekkers
Hypotheektips & acties
Banksparen
Vergelijk een groot aantal bankspaarrekeningen.
Hypotheken, pensioenen: alle tarieven voor banksparen!
Levensverzekering nodig?
Wij vinden gegarandeerd de scherpste aanbieding!
Binnen 24 uur heeft u een vrijblijvende offerte in huis!
contact en werkwijze  |  disclaimer  |  cookies en privacy  |  © 2008 - 2021 Copyright HomeFinance